tiistai 16. huhtikuuta 2013

Shades of sunburn

Tänään on ollut taas normipäivä, kaunista ja aurinkoista. Suomesta ostettu, kallis aurinkovoide Ultrasun SFP50 riitti minulla vain neljäksi päiväksi. Sen jälkeen ostin paikallista, halvempaa mönjää suojakertoimella 20, ja iho on paikoin mielenkiintoisen värinen. Ei nyt mitään tuskallisia auringonpolttamia, mutta kivempi olisi olla tasavärinen.

Olen huvikseni tarkkaillut muita turisteja, kun eihän täällä muutakaan tekemistä juuri ole. Suurin osa ruskettuu nopeasti ja tasaisen tyylikkäästi. Taitavat harrastaa rusketusreissuja tasaisin väliajoin. Toisin kuin meikäläinen, jonka edellisestä Turkin-matkasta on yhdeksän vuotta.

Tässä hotellissa on vähän brittejä. Heidän kanssaan voisin vertailla punoituksia, heillä kun on luonnostaan aika samantapainen pigmentti kuin minulla.

Hotellin ravintolaan ilmaantui viikonloppuna muistutus illallispukeutumiskoodista: miehillä pitkät housut, naisilla mekko tai muuten siistit, peittävät vaatteet, ei rantasandaaleja. Rohkenin poistaa nilkasta siteen, että saan korkkarit mahtumaan jalkaan. Tänään nimittäin huomasin jo pystyväni kävelemään ontumatta! Voltaren-kuuri (ja ne muut mömmöt) tosin jatkuu, varmuuden vuoksi ja kuten lääkäri määräsi.

Tänään altaille sisustettiin luksusloosit varakkaamille auringonpalvojille. Eri maksusta vuokrattaviin looseihin kuuluu yksityinen tarjoilu.

Hotellivieraat tuntuvat rentoutuvan täällä monella eri tavalla: jotkut valtaavat uima-altaan reunat (lähellä baareja ja hotellin viihdytystiimin "uhreina"), jotkut viihtyvät lämpimällä sisäaltaalla, seuralliset porukat ja perheelliset viihtyvät tuulisella rannalla ja tosilevon tarpeessa olevat oleskelevat Relax Zonella, joka on minun ehdoton lempipaikkani. Rannalla ja rentoutuspuistossa ei juuri kuule hotellin aktiviteeteista ja ajantaju hämärtyy. Se on lomalla ihan hyvä. Hotellin alue on todella laaja (5 hehtaaria, jos oikein muistan), joten ahdasta ei tule.

Kirjoitinkos aiemmin, että lääkkeet veivät ruokahalun? Niin vain sinnittelin tänäänkin kaksi jälkiruokaa, hih. Varsinkin ruokalusikoista tarjoillut suupalat vievät kielen mennessään.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti