sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Antalya 2. päivä

Leppoisa sunnuntai. Hidas aamiainen aamulla majapaikan appelsiininkukantuoksuisella takapihalla. Juttelin yhden mukavan saksalaispariskunnan ja kolmen paikallisen kissan kanssa, jotka mielestäni viettävät päivänsä hotellia vastapäätä olevalla pihalla, mutta eivät taida saada siellä tarpeeksi ruokaa.

Päivällä kävin Konyaaltın uimarannalla ensimmäisen kerran ottamassa aurinkoa enkä ole sitten oikein muuta tehnytkään kuin ottanut pikku nokoset ja lueskellut kirjaa. Ranskalaista tv-kanavaa tulee myös katseltua.

Taivaalla oli aamulla pilviä, mutta ne hävisivät aika äkkiä. Lämpötila oli päivällä ehkä vähän päälle 20 asteen. Tuuli tuntui viileältä mereltä päin, mutta onneksi ei tuullut koko ajan sieltä. Jotkut uskalikot uivat meressä. Taisi olla vielä aika kylmää vettä.

Kaupungin rannalla oli aika paljon paikallisia perheitä piknikillä ja jokunen turistikin. Aurinkotuoli ja -varjo maksoivat 5 liiraa (n. 2€), mutta kivikkoisella rannalla ne olivat kyllä hyvä sijoitus. Aurinkosuojakerroin 50 tuntuu toimivan hyvin, iho ei punoita vielä ollenkaan :)

Huomiseksi on luvattu sadetta. Olen googletellut paikallisia lankakauppoja ja apteekkeja (rakot!) ja merkkaillut sijainteja valmiiksi kännykän karttaan. Ihan lähellä on yksi museokin, jossa voisi piipahtaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti