sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Antalya


Olin varannut Antalyasta halvimman mahdollisen hotellin, johon kuvittelin edellisen reissuni perusteella osaavani suunnistaa. Eli ihan kellotornin, Kale Kapisin, viereltä. Twenty Hotel maksoi 17 euroa yöltä ( yhden hengen huone). Vähän piti kysellä, ennen kuin iltaysiltä löysin hotellin, mutta löysin kuitenkin. Huone oli siisti, kylppäri ei ehkä olisi täyttänyt Suomen normeja, mutta suihkun siellä pystyi ottamaan. Varsinainen sadesuihku elikä kylmä-haalea. Hotellin ehdoton vetonaula on terassi. Näkymä sieltä hakee vertaistaan. Aamiainen 6 liiran hintaan oli niin hyvä - varsinkin kun ottaa huomioon maiseman, jossa se tarjoiltiin - että jätin runsaahkot tipit. Terassia korjailtiin parhaillaan ja rakennustelineet näyttivät aika pelottavilta, mutta hyvin terassi muutaman ihmisen kesti.



Turkkilaiset verhot on kivat. Ja kiva oli hotellin omistajien pieni terrierikin, Tarcan (vai miten se lie kirjoitetaan).


Kirjoitan tätä jo seuraavassa majapaikassa ja sylissä on seuraava eläin, nuori kissaherra, joka tuli syliin, kehräsi ja nukahti sitten tyytyväisenä. Se on ihan kuin Harmi, maalaiskissa, joka minulla oli 80-luvun lopulla. Ihan sellainen venäjänsinisen näköinen. Suomen kieli on siitä näköjään kovin rauhoittavaa, koskapa se jäi tänne aulabaariin ja syliini varmaan koko yöksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti