keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Sempati Motel

Sempati Motel
Hotelliksi Sidessä varasin halvan perhehotellin vanhasta keskustasta, Sempati Motel. Kivan siisti paikka, vaikka kylppäri on niin pieni, että suihku ei onnistu kastelematta kaikkea. Sijainti on todella rauhallinen. Olin ensimmäisenä iltana äimänä käkenä, kun astelin muutaman askelen hotellilta ja siellä oli väkeä kuin pipoa! Mitään ääniä ei hotelliin kuulunut. Illalla tuli kova ukkosmyrsky, joka ei onneksi kestänyt kauan. Yöllä heräsin johonkin ravintolan musiikkiin, mutta ei sekään loppujen lopuksi yöuniin vaikuttanut. Moskeija on ihan vieressä, joten aamuherätys on varma!

Hotellin henkilökunta ei osaa oikein hyvin englantia, mutta he ovat oikein ystävällisiä ja ihania ihmisiä. Puhuvat minulle turkkia sujuvasti ja minä olen ymmärtäväni siitä jotain.

Hotellihuone

Sempati Hotel, näkymä parvekkeelta (ja naapurin parveke vasemmalla)

Ahdas kylpyhuone, jossa suihkussa käynti kasteli kaikki paikat

Aamiainen tarjoiltiin hotellin pienellä pihalla. Se oli valmiiksi aseteltu lautaselle, todella hyvä ja riittävä. Muita aterioita hotellista ei saa, mutta muutaman kymmenen metrin päässä on hyvä kebabpaikka, jossa tuli asioitua aika usein.

Sempati Motelin sisäpiha

Turkkilainen aamiainen

Langaton verkko ei toiminut huoneessani, mutta toimi sisäpihalla ja käytävän päässä pihan puolella, joten vietin aikaa portailla selaillen whatsappia ja internetiä.
Portailla oli hyvä illalla surffailla netissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti